top of page

Sportdocent

LUDIOS-57.jpg

Sportdocent (combifunctie) – Ludios – €27,- per uur 

Wil jij een brede functie waarin je zowel voor de klas staat als met andere werkzaamheden in de sport bezig bent? Wij zoeken enthousiaste sportdocenten die zich willen aansluiten bij de Ludios familie!

Als sportprofessional ga je bij ons aan de slag als sportdocent op (verschillende) basisscholen. Daarnaast is het mogelijk om als sportinstructeur te werken bij TSO’s en BSO’s. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je klaargestoomd wordt en aan de slag kan gaan als echte ‘Ludiosser’ met een uurloon van €27,- per uur! *voor gymlessen

 

Functieomschrijving

Als sportdocent ga je aan de slag bij scholen voor het aanbieden van gymlessen. Als sportdocent ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van sport- en spelactiviteiten en de functie is flexibel in te vullen. Je werkt bijvoorbeeld op verschillende scholen (denk aan basisscholen en middelbare scholen). Met jouw scholen ga je kijken naar het vakwerkplan, houd je een bestaande planning aan of je vul je de behoeften zelf in. Het dienstverband kan op basis van een jaar, half jaar óf flexibel met een aantal uur per week. Jij bent in de baas over jouw eigen planning!

 

Naast de gymlessen kan je bij ons ook aan de slag bij BSO’s, TSO’s, kampen, clinics en events. 

Binnen je functie heb jij veel vrijheden. De focus ligt voornamelijk op de kracht van jou als lesgever. Dit kan je bijvoorbeeld toepassen op de BSO’s en TSO’s. Daarnaast blijven wij je uitdagen om innovatief en ondernemend te zijn. Bij Ludios zijn wij altijd opzoek naar een manier om binnen de sportmarkt te innoveren. Jij als sportprofessional kan daar een belangrijke rol in spelen!

 

Voor de uren die je maakt op de BSO’s en TSO’s werk je samen voor de opvang van basisschoolkinderen van 4-12 jaar. Jij organiseert hier de sportactiviteiten en daarbij werk je samen met collega’s in de dagelijkse taken. Wij ondersteunen jou met het juiste materiaal en de juiste lesstof om sport- en spelactiviteiten aan te bieden. Zo kan jij jouw passie voor sport overbrengen en een verschil maken voor de doelgroep.         

 

Wat bieden wij?

 • Een mooi salaris. Je verdient €27,- per uur voor gymlessen en €18,- per uur voor overige werkzaamheden.

 • Ludios als platform voor een fulltime of parttime werkweek in de sport onder een werkgever.

 • Een tijdelijk contract met als doel verlenging en groei (kan ook als ZZP’er). 

 • Flexibele werktijden van 4 tot 8 uur per dag.

 • Een Nike outfit. Je loopt er strak bij net als alle andere Ludiossers.

 • Gezellige teamuitjes en borrels.

 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons sportbedrijf.

 • Ruimte voor eigen ondernemingsinitiatieven.

 

Vereisten/Wie ben jij?

 • Je hebt de ALO of vergelijkbare opleiding afgerond.

 • Je hebt een passie voor sport en spel.

 • Je kan je eigen sport- en spel activiteiten organiseren en opzetten.

 • Je bent flexibel, betrokken en verantwoordelijk. 

 • Je bent sociaal sterk. 

 • Je bent het gezicht van Ludios, iemand die het verschil maakt. 

 

*Eerste 3 jaar afgerond? Start dan al met solliciteren.

 

Ludios

Wij zijn Ludios, een op en top sportbedrijf. Wij willen alle sportprofessionals een passend platform bieden, door een arbeidsmarkt te creëren voor alle sportprofessionals van Europa onder het eigen merk Ludios. Als sportbedrijf zijn wij een dynamische organisatie. Wij maken ons hard voor plezier, geluk en vriendschap, door ons te richten op Sport, Spel en Groei in al onze werkzaamheden. Kortom, Ludios is uitgesproken ambitieus en we doen het samen. Teamwork staat centraal in ons werk. Wij durven te pionieren en te innoveren. Waarom? Omdat de sportarbeidsmarkt wel wat vernieuwing kan gebruiken. Wij als Ludios willen dat jij als sportprofessional van je passie (sport) je baan kan maken en daarvoor een marktconform salaris ontvangt. Wij willen dat alle ‘Ludiossers’ een verschil kunnen maken in de sportbranche!

 

Enthousiast? Klaar om een deel van ons team te worden en houd je van een uitdaging? Reageer op de vacature en dan nemen wij snel contact op!

bottom of page