top of page
LUDIOS-40_edited.jpg

Sportinstructeur

Onze sportinstructeurs

Ludios sportinstructeurs, de mannen en vrouwen die het verschil maken. Een Ludiosser is flexibel inzetbaar, proactief en maken de verwachtingen waar. Zorg ervoor dat je ons volledig brieft door de belangrijkste behoeftes kenbaar te maken. Zo gaan we voor een transparante en succesvolle samenwerking die vele jaren mag standhouden!

Lees alles over onze sportinstructeurs hieronder.

Pedagogische sportinstructeurs

LUDIOS-32_edited_edited.jpg

Onze pedagogische sportinstructeurs zijn een waardevolle toevoeging aan je pedagogisch team van medewerkers. Profileer je tot een sportieve BSO/TSO waar sport en spel worden aangeboden voor alle leeftijdsgroepen. Ludiossers bieden ondersteuning aan het eigen team van pedagogische medewerkers en hun werkzaamheden. Ze passen zich aan naar de behoefte, beleid en vraag van de organisatie. En zijn betrokken naar de werkzaamheden en hoe deze worden uitgevoerd. Zo lever je niet in op kwaliteit maar win je juist in aanbod en begeleiding. Op allelocaties nemen wij onze eigen sportmaterialen mee, ook op de flexplekken.

 

Onze sportinstructeurs blijven geprikkeld worden vanuit Ludios om nieuwe sport en spellen aan te leren en die te geven op locaties. Zo blijven ze enthousiast en betrokken. Op vaste locaties nemen wij eigen sportmaterialen mee via een standaard sportpakket (inhoud: voetbal - basketbal - volleybal - trefballen - hoedjes) en daarnaast hebben wij een depot met sportmaterialen om extra activiteiten te organiseren (denk aan stuntsteppen, slackline en boogschieten). De instructeur en de regiomanager zijn hiervan op de hoogte.

De eigenschappen die de pedagogisch instructeur met zich meebrengt komen uit onze visie en missie. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen de pedagogische sportinstructeurs voor werken in de kinderopvang. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee.

 

Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde instructeur die sport, spel en groei aanbiedt.

Contact opnemen over het inhuren van een pedagogisch sportinstructeur?

Stuur je aanvraag naar sportinstructeur@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page