Bassischolen

Voor basisscholen

Als dynamisch sportbedrijf willen wij alle sportinstructeurs een plek geven om te werken met en in de sport. Bij basisscholen zijn er een hoop mogelijkheden om sport en spel aan te bieden en Ludios heeft hier een betrokken en flexibele rol in. Wij hebben passende mogelijkheden voor jouw TSO (tussenschoolse opvang), gymleraren tekort, sportclinics op locatie of sportdagen/evenementen. 

Mogelijkheden

 

Tussenschoolse opvang (TSO)

Wij zetten pedagogisch sportinstructeurs in op locatie die de grote pauze in zijn geheel overnemen! Er wordt elke dag een variërend programma van sport- en spelactiviteiten voor jouw school samengesteld. Ludios verlicht zo een deel van de dag voor jouw leerkrachten en draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw leerlingen.

 

Neem contact met ons op via sportinstructeur@ludios.nl of vul het aanvraagformulier in.

Meer informatie over onze sportinstructeurs? Klik op onderstaande button. 

LUDIOS-75.jpg

Gymleraren

Heb je op korte termijn vervanging nodig van je gymdocent of zoek je voor een langere periode naar een gecertificeerd vakdocent? Met Ludios kunnen de gymlessen op jouw school gewoon doorgaan. Zo blijven de kinderen in beweging en lopen ze geen fysieke achterstanden op.

Neem contact op met Tom van der Aar
e: gymleraar@ludios.nl | t: +31 6 11708972 of vul het aanvraagformulier in.

Meer informatie over onze gymleraren? Klik op onderstaande button.

 
 

Sportclinics

Laat scholieren in aanraking komen met nieuwe sporten en activiteiten. Ga voor uitdagende clinics als freerunnen, klimparcours en slackline. Met 20+ sport en spel activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden om unieke en leerzame clinics te kiezen. Met 200+ sportinstructeuren hebben wij veel expertise in huis om een passende activtiet aan te bieden. 

 

Neem contact met ons op via sportinstructeur@ludios.nl of vul het aanvraagformulier in.

Meer informatie over ons volledige aanbod in clinics? Klik op onderstaande button.

 
LUDIOS-52_edited.jpg

Sportdagen / sportevenementen

Komt de vakantie er bijna aan en je wil sportief de school periode afsluiten met een sportdag of evnement? Ga voor strak georganiseerd of laagdrempeliger als een sportinstuif. In iedergeval krijgen wij iederaan aan het bewegen en is de hele dag een feest voor kinderen om in beweging te zijn!

Neem contact met ons op via events@ludios.nl

Of lees meer over sportdagen/sportevenmenten

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod