Consumenten

Voor consumenten

Als dynamisch sportbedrijf zijn wij als Ludios in veel markten verweven. Niet alleen voor kinderopvang en scholen, wij werken ook voor consumenten met leuke kampen, evenementen, kinderfeestjes en binnenkort misschien ook zwemles (we houden het nog even spannend).

Als je van sport en spel houdt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 200 werknemers die allemaal een sportachtergrond hebben en werken met een VOG (verklaring omtrent gedrag) hebben wij een groot, jong en sportief team. Elke instructeur heeft zijn eigen expertises die op de Ludios stijl worden gegeven. Ben je benieuwd naar ons als organisatie, neem ook een kijkje op onze 'over ons' pagina.

Kampen

Op zoek naar sportieve en unieke kampen? 

Zoals ons vierdaagse voetbalkamp in de zomervakantie of zomersportplannen. Bekijk het vakantiekamp aanbod!

​​

Neem contact met ons op via camps@ludios.nl

Of Lees meer over onze sportinstructeurs 

_MSS1048 (1).jpg
 

Mogelijkheden

 
Image by Huma Kabakci

Zwemles

Dit staat nog in de steigers, maar is druk in ontwikkeling. Mochten we hier nieuws over kunnen delen dan vind je dat terug in onze updates/blogpage. 

To Be Continued

 

Kinderfeestje

Een volledig verzorgd kinderfeestje voor jouw kind!

Sportieve kinderfeestjes vol sport en spel activiteiten voor kinderen van 4-13 jaar oud met een sportinstructeur die het begeleidt. Je kan kiezen uit sportieve feesten of diverse themafeestjes als Pokemon, TikTok en nog veel meer. Met een Ludios kinderfeestje op locatie naar wens maken we er een echt feestje van! 

Neem contact met ons op via kinderfeestje@ludios.nl

Of lees meer over kinderfeestjes

 
Plezier_edited.jpg

Ouders van

Beste ouders, wij zijn Ludios, een op en top sportbedrijf, die in veel sectoren sport, spel en groei aanbieden. Binnen de markt richten wij ons vooral op het personeel. Dat is onze belangrijkste doelgroep om het verschil te maken en kwaliteit te bieden. Voor ouders betekend dit dat wij korte lijnen hebben met onze werknemers. Wij zijn goed op de hoogte van het welzijn en de omstandigheden van ons personeel. We kennen de Ludiossers die u ziet persoonlijk. Door de best mogelijke omgeving voor onze werknemers op te maken kunnen wij de beste sport en spel activiteiten aanbieden met de beste mensen uit onze sector. Zo weten wij dat uw kind een betrouwbaar, betrokken en gespecialiseerde instructeur voor zich heeft. 

Ludios

Onze medewerkers noemen wij Ludiossers, zij zijn deel van onze familie en degene die het verschil maken voor het bedrijf. Deze knappe koppen hebben allemaal een VOG, affiniteit met verschillende doelgroepen en zijn afgestudeerd van een sportopleiding.

 

Sport

 Werken in/met sport. Dat is voor ons het mooiste dat er is. Sport brengt meer met zich mee dan je aan het oppervlakte ziet. Bewegen, spelen, leren samenwerken, met tegenslagen omgaan en nog zo veel andere ontwikkelingen die in gang worden gezet doormiddel van sport, spel en groei. Daarom dat we selectief zijn met het aannemen van personeel en willen wij met Ludios een gezicht voor de groep zetten waar u als ouder blij mee bent en vertrouwd mee raakt. 

Ludios is daarom het platform voor een passend sport en spel aanbod.

Als je meer over ons wilt weten kijk dan op de onderstaande link of socials :)

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod