top of page

Over ons

LUDIOS-8_edited.jpg

Waar wij voor gaan

Sport, spel en groei voor iedereen

Waar wij voor staan

Wij begeleiden, ondersteunen en ontwikkelen veelzijdige sportprofessionals en bieden innovatieve en relevante sport- en spelactiviteiten aan. Door een gevarieerd aanbod zorgen wij voor een ultieme beleving en ambiëren wij om bovenaan te staan als uitvoerder van sport- en spelaanbod. Als pioniers in de dynamische sportwereld bevorderen wij de manier waarop beweging wordt ervaren en maken wij ons hard voor het verbeteren van zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van individuen en groepen.

Wij zijn een sportbedrijf in optima forma. Wij identificeren onszelf dan ook niet als een standaard bedrijf, maar als een familie, een team. De basis van ons team begint bij groei. Fysieke groei, organisatorische groei of persoonlijke groei: groei ligt aan de basis van al onze werkzaamheden en iedere betrokkene bij Ludios ervaart groei op zijn eigen manier.

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06571.jpg

Samenwerken?

De staat van beweging gaat steeds meer achteruit in Nederland. Bij Ludios doen wij er alles aan om beweging te stimuleren en mensen het plezier van bewegen in te laten zien. Dit kunnen wij niet alleen.

Deel je deze mening en wil je de krachten bundelen om voor meer sport, spel en groei te zorgen? Neem contact met ons op! 

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page