Gymleraar

Onze Gymleraren

Ludios gymleraren, de mannen en vrouwen die het verschil maken. Een Ludiosser is flexibel inzetbaar, proactief en maken de verwachtingen waar. Zorg ervoor dat je ons volledig brieft door de belangrijkste behoeftes kenbaar te maken. Zo gaan we voor een transparante en succesvolle samen werking die vele jaren mag standhouden!

Lees alles over onze gymleraren hieronder.

 

Werkvelden
Gymleraar basisschol

  • Basisscholen

  • Sportdagen

  • Sportevenementen

Contact opnemen over het inhuren van een gymleraar?

Stuur je aanvraag naar gymleraar@ludios.nl

Heb je op korte termijn vervanging nodig van je gymdocent of zoek je voor een langere periode naar een gecertificeerd vakdocent? Neem contact op!

 

Een gymleraar nodig voor het vervolgen van de periodisering van je huidige lessenreeks? Of een gymleraar die zelfstandig de behoeftes en het niveau juist kan inschatten? Met Ludios heb je flexibele gymleraren die zich aanpassen aan de wensen en behoeften van jouw school/organisatie. Ludiossers bieden een gevarieerd lesprogramma aan voor alle groepen zowel voor binnen als buiten gym. Het voordeel van Ludios is dat wij een eigen materialen depot hebben en zelf extra materialen kunnen meebrengen om iets extra’s aan te bieden. 

Onze medewerkers blijven geprikkeld worden vanuit Ludios om (maandelijks) nieuwe sport en spellen aan te leren en deze aan te bieden op locaties. Zo blijven onze docenten lichamelijke opvoeding enthousiast en betrokken. Ook kun je bij je Ludios gymleraar terecht voor informatie over sportdagen, kampen en clinics. 

De eigenschappen die de gymleraar met zich meebrengt zijn gelijk aan de core van onze business. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Al onze gymleraren zijn afgestudeerd aan de ALO. Daarnaast hebben al onze gymleraren een VOG en EHBO diploma.

 

Flexibel inzetbaar! vanaf uurbasis tot vaste uren voor een (half) schooljaar.

LUDIOS-10.jpg
Gymleraar basisonderwijs
 
LUDIOS-75.jpg

Heb je met spoed een gymleraar nodig of op redelijke korte termijn? Neem contact op!

 

Voor middelbare scholen een gymleraar voor het voortzetten van de huidige leerlijn? Of een gymleraar die zelfstandig de behoeftes en het niveau juist kan inschatten met middelbaar scholieren? Met Ludios heb je flexibele gymleraren die zich aanpassen aan de wensen en behoeften van jouw school/organisatie en doelgroep. Ludiossers bieden een gevarieerd lesprogramma voor alle groepen en zowel voor binnen als buiten gym. Het voordeel van Ludios is dat wij een eigen materialen depot hebben en zelf extra materialen kunnen meebrengen om iets extra’s aan te bieden.

Onze medewerkers blijven geprikkeld worden vanuit Ludios om nieuwe sport en spellen aan te leren en die te geven op locaties. Zo blijven onze docenten lichamelijke opvoeding enthousiast en betrokken. Ook kun je bij je Ludios gymleraar terecht voor informatie over sportdagen, kampen en clinics. 

De eigenschappen die de gymleraar met zich meebrengt zijn gelijk aan de core van onze business. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Al onze gymleraren zijn afgestudeerd aan de ALO. Daarnaast hebben al onze gymleraren een VOG en EHBO diploma.

 

Flexibel inzetbaar! vanaf uurbasis tot vaste uren voor een (half) schooljaar.

Werkvelden gymleraar voortgezet onderwijs

  • Middelbare scholen

  • Clinics

  • Sportdagen/evenementen

  • Kampen

Contact opnemen over het inhuren van een sport specifieke sportinstructeur?

Stuur je aanvraag naar gymleraar@ludios.nl

Gymleraar voortgezet onderwijs
 

Werkvelden Detachering

  • Basisscholen

  • Middelbare scholen

  • Beroepsonderwijs

Contact opnemen over gymdocenten detacheren?

Stuur je aanvraag naar

gymleraar@ludios.nl

Gymleraren voor jouw organisatie nodig? Flexibel per uur of vaste uren per periode, half jaar of heel schooljaar? Met gymdocenten van Ludios heb je altijd een ALO afgestudeerde vakdocent voor de groep. Wij gaan door volgens het huidige vakwerkplan of komen met eigen gevarieerd lesaanbod, net waar de behoefte naar is. We detacheren op dit moment op meer dan 400 locaties Ludiossers (dit zijn naast gymleraren ook sportinstructeurs). Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar vanaf een paar uur per week.

Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen onze werknemers voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee.

 

Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren medewerker die sport, spel en groei aanbiedt. ​

b73d9ec3-e5c5-4616-860c-bba2ab0a1f4b_edited.jpg
Detachering

Niet duidelijk waar je moet zijn of wie je te pakken wil hebben? 

Bekijk onze contact pagina!