Kinderopvang

Voor de kinderopvang

Ludios motiveert kinderopvang in het afwisselen van buitenactiviteiten, sporten en spellen. Dit is belangrijk na een dag gefocust leren, waarbij kinderen voornamelijk stilzitten in de klas

Als dynamische sportbedrijf willen wij alle sportinstructeurs een plek geven om te werken met en in de sport. Bij kinderopvang en BSO's zijn er een hoop mogelijkheden om sport en spel aan te bieden en Ludios heeft hier een betrokken en flexibele rol in. Wij hebben passende mogelijkheden voor jouw BSO (buitenschoolse opvang) en sportclinics op en naar locatie. 

Mogelijkheden

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Wij zetten pedagogisch sportinstructeurs in op locatie die een waardevolle toevoeging vormen aan je team van pedagogisch medewerkers. Door onze inzet profileert jouw buitenschoolse opvang zich tot een sportieve kinderopvang. Elke dag wordt voor de kinderen een feestje vol spel en beweging!

Sportinstructeurs van Ludios dagen kinderen uit door de inzet van een breed scala aan sport- en spelmaterialen en het bedenken van interactieve spellen. Tevens bieden ze ondersteuning aan het standaardteam van pedagogisch medewerkers.

 

Neem contact met ons op via sportinstructeur@ludios.nl of vul het aanvraagformulier in.

 

Meer informatie over onze sportinstructeurs? Klik op onderstaande button. 

LUDIOS-23.jpg
 
Screenshot_20210419-230255__01 (2)_edited.jpg

Clinics

Laat kinderen in aanraking komen met nieuwe sporten en activiteiten. Ga voor uitdagende clinics als freerunnen, klimparcours en slackline. Met 20+ sport en spel activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden om unieke en leerzame clinics te kiezen. Met 200+ sportinstructeuren hebben wij veel expertise in huis om een passende activtiet aan te bieden. 

 

Neem contact met ons op via sportinstructeur@ludios.nl of vul het aanvraagformulier in.

Meer informatie over ons volledige aanbod in clinics? Klik op onderstaande button.

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod