top of page

Beroepsonderwijs

_MSS0924_edited.jpg

Voor het beroepsonderwijs

Als dynamisch sportbedrijf willen wij alle sportinstructeurs een plek geven om te werken met en in de sport. Vooral voor het beroepsonderwijs zijn er een hoop mogelijkheden om studenten betrokken te krijgen in een arbeidsmarkt van sport. Wij hebben passende mogelijkheden voor stage, studiebegeleiding, samenwerkingen in de opleiding, sportkampen en evenementen. 

Mogelijkheden

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06092_edited.jpg

Stage / Begeleiding

Ludios als stagebedrijf voor studenten. Zowel MBO al HBO studenten in de richting van Sport of nadrukkelijke affiniteit met sport komen in aanmerking voor een stageperiode bij Ludios. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben met 300+ werknemers volop expertise in huis om stage begeleiding te bieden.

Neem contact met ons op via recruitment@ludios.nl

Of lees meer over onze stages/begeleiding

Samenwerkingen met opleidingen

Studenten de juiste begeleiding en perspectieven bieden van wat ze mogen verwachten van het werkveld? Of leertraject begeleiding vanuit het veld, zo ben je 'in-touch' met de laatste trends en ontwikkelingen.

Per leerjaar en schoolvak een samenwerking opzetten. Voor kleine en grote projecten. Zo helpen wij studenten bij het opzetten van kampen, evenementen en lesgeven met verschillende doelgroepen.

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Of lees meer over samenwerkingen met opleidingen.

Kampen

Op zoek naar sportieve en unieke kampen? 

Ga voor een volledig verzorgd en begeleid winter, surf, outdoor, eindejaars of schoolkamp. Met goede begeleiding, een uitdagend en mooi programma waar elke leerling kan meedoen. 

Neem contact met ons op via camps@ludios.nl

Of lees meer over ons volledig kamp aanbod. 

Sportdagen / sportevenementen

Op zoek naar sportieve en unieke kampen? 

Ga voor een volledig verzorgd inclusief begeleid winter, surf, outdoor, eindejaar of schoolkamp. Met goede begeleiding, een uitdagend en mooi programma waar elke student kan meedoen? 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Kijk voor ons uitgebreide aanbod op onze website Ludios camps of lees meer over onze volledige kamp aanbod. 

Materiaalverhuur

Een bijzondere mijlpaal vieren met bewegingsactiviteiten of de introweek bijstaan met unieke sport- en spel activiteiten? Ga voor een strak georganiseerd event of een laagdrempelig sportinstuif. Wij helpen je met materiaal en sportinstructeurs. 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Of lees meer over sportdagen/sportevenementen

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page