top of page

Beroepsonderwijs

image.png

Voor het beroepsonderwijs

Als dynamisch sportbedrijf willen wij alle sportinstructeurs een plek geven om te werken met en in de sport. Vooral vanuit het beroepsonderwijs zijn er een hoop mogelijkheden voor studenten om aan de slag te gaan in de sport.

Wij hebben passende mogelijkheden voor stage, studiebegeleiding, samenwerkingen in de opleiding, sportkampen en evenementen. 

Mogelijkheden

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06092_edited.jpg

Stage / Begeleiding

Ludios als stagebedrijf voor studenten. Zowel MBO als HBO studenten met een opleiding in de richting van sport of nadrukkelijke affiniteit met sport komen in aanmerking voor een stageperiode bij Ludios. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben met 250+ werknemers volop expertise in huis om stagebegeleiding te bieden.

Neem contact met ons op via recruitment@ludios.nl

Samenwerkingen met opleidingen

Studenten de juiste begeleiding en perspectieven bieden van wat ze mogen verwachten van het werkveld? Of een leertraject begeleiding vanuit het veld? Dit kan bij Ludios.

Wij kunnen per leerjaar en schoolvak een samenwerking opzetten, voor kleine en grote projecten. Zo helpen wij studenten bij het opzetten van kampen, evenementen en lesgeven met verschillende doelgroepen.

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Kampen

Op zoek naar sportieve en unieke kampen? 

Ga voor een volledig verzorgd en begeleid winter, surf, outdoor, eindejaars of schoolkamp. Met goede begeleiding, een uitdagend en mooi programma waar elke leerling aan mee kan meedoen. 

Neem contact met ons op via camps@ludios.nl

Materiaalverhuur

Een bijzondere mijlpaal vieren met bewegingsactiviteiten of de introweek extra kleur geven met unieke sport- en spelactiviteiten? Ga voor een strak georganiseerd event of een laagdrempelig sportinstuif. Wij helpen je met materiaal en sportinstructeurs. 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page