Fitness

Fitness

Fitness bij Ludios voor bedrijven, groepstraingingen en personal training. Een eigen aanpak en begeleiding met Ludios fitnessinstructeurs. Gericht op het versterken van lichaamsdelen die het meest gebruikt worden tijdens het werk, bewegen en leven. Zet jouw doelen op papier en maak je klaar voor een fittere periode voor jouw personeel, vriendegroep of belangrijk evenement. 

 

Werkvelden Bedrijfsfitness

  • Bedrijven

Voor een aanvraag of meer informatie over bedrijfsfitness

E-mail naar fitness@ludios.nl

Fitness voor je personeel gericht op het type werk dat zij leveren. Met andere woorden, preventie trainingen. Ludios legt de focus op de spiergroepen die het meest gebruikt worden voor jouw type werk. Zo richten wij ons op kantoormedewerkers op de houding en bijbehorende fitheid. Sta je meer tijdens je werk, denk dan aan combinatie, benen en houding. Wij hebben voor elke vorm een pakketsamenstelling die gericht is op jouw behoeftes en wensen.

 

Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen de fitnessinstructeurs voor werken in bedrijsfit. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee.

Outdoor Workout
Bedrijfsfitness
 
Intense Workout

Groepstrainingen in de vorm van bootcamps, tabata of een andere trainingsvorm? Met Ludios kan je groepstrainingen boeken die anders zijn dan je normale workout. Wij blijven innoveren en unieke trainingprogramma's bedenken door leuke materialen en activiteiten in te zetten. 

Ga voor leuke begeleiding door Ludios fitnessinstructeuren die ruime ervaring hebben en beschikken over de juiste fitnessdiploma's. De groepstrainingen starten vanaf 6 personen en kunnen zowel in de ochtenden, middagen en avonden plaatsvinden. We sporten altijd buiten op een gewenste plek of we zoeken er eentje bij jou in de buurt!

Werkvelden groepstrainingen

  • Consumenten

Voor een aanvraag of meer informatie over onze groepstrainingen

E-mail naar fitness@ludios.nl

Groepstrainingen

Werkvelden personal training
 

  • Consumenten

  • Bedrijven

Voor een aanvraag of meer informatie over personal training

E-mail naar fitness@ludios.nl

Ludios personal training gaat voor het verschil maken. Met onze personal trainers wordt er gekeken naar een programma gericht op jouw behoeften, wensen en doelen. Wanneer dit op papier staat maken wij een Ludios schema die uniek en uitdagend is met onderscheidende oefeningen en activiteiten die bijdragen aan je doelen. Door onze gerichte begeleiding op preventie, kwaliteit van de uitvoering, veiligheid en uitdaging.

Als Ludios staan wij voor pionieren, ontdekken en het wiel opnieuw uitvinden. Wij gaan niet voor copy/paste trainingstrajecten. Daarom richten wij ons op je wensen en behoeften, en zorgen wij voor een super beleving en ervaring. Zo zitten de trainingen vol sport, spel en groei!

Outdoor Practice with a Stretch Band
Personal training
LUDIOS-36.jpg

Fitnessinstructeurs nodig die jouw organisatie vooruit helpen? Ludios is een op en top sportbedrijf met 200+ medewerkers die werken in en met sport. Heb jij een waardevolle toevoeging nodig voor je team? Iemand die sport, spel en groei kan aanbieden aan verschillende doelgroepen en met verschillende doelstellingen?  

​​

Say no more! 

Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen de sport specifieke sportinstructeurs voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee.

Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren instructeur die sport, spel en groei aanbiedt. 

Vraag naar de mogelijkheden voor een geschikte kandidaat. We vertellen je er graag meer over via de telefoon of gesprek in persoon.

Werkvelden fitnessinstructeur

  • Consumenten

  • Bedrijven

  • Gemeente/Stichtingen

Heb je interesse of wil je meer informatie?

E-mail naar fitness@ludios.nl

Fitnessinstructeur
 
 

Niet duidelijk waar je moet zijn of wie je te pakken wil hebben? 

Bekijk onze contact pagina!