top of page

Diensten

LUDIOS-58.jpg

Onze diensten

Werken in/met sport, dat is het mooiste dat er is. Sport brengt meer met zich mee dan je aan de oppervlakte ziet. Bewegen, spelen, leren samenwerken, met tegenslagen omgaan en nog zo veel andere ontwikkelingen die in gang worden gezet doormiddel van sport, spel en groei. 

Daarom is Ludios het platform voor een passend sport- en spelaanbod. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren, begeleiden en vermaken/aanleren van grote groepen. Dit uit zich in ons brede diensten die gericht zijn op sport, spel en groei.

Ludioscamps.nl
Onze website waar je alle informatie vindt omtrent onze kampen!

Ludios heeft eigen wintersportkampen, surfkampen en outdoorkampen.

De kampen zijn gespecialiseerd op groepen voor het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs (mbo & hbo). Met onze passende programma's en gecertificeerde instructeurs hebben wij de leukste winterkampen, surfkampen en outdoorkampen!

Lees meer over onze kampen.

LUDIOS-98.jpg

Top activiteiten

Ludios Voetbal Vierdaagse

Een voetbalkamp in Ludios stijl!

vier dagen met acht Ludios voetbaltrainers hebben we een origineel, nieuw en uitdagend kamp georganiseerd. Naast de voetbaltrainingen hadden we unieke sport en spel activiteiten die bijdraagde aan samenwerken, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. De Ludios voetbal vierdaagse heeft laten zien dat Ludios de passie en liefde voor het spelletje super kan combineren met pedagogische expertise.

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page