top of page

Gemeenten en Stichtingen

Voor gemeenten en stichtingen

Momenteel werken we samen met verschillende gemeenten en stichtingen door het hele land. Denk aan het inzetten van sportinstructeuren, het opzetten van evenementen, samenwerkingen met sportverenigingen en brede schoolactiviteiten. Ludios ademt sport en kwaliteit en wij dragen graag ons steentje bij om sport, spel en groei aan te bieden aan jouw project/initiatief. 

LUDIOS-167.jpg

Gemeenten

Ludios werkt met gemeenten samen om sport- en spelactiviteiten aan te bieden. Wij kunnen sociale en maatschappelijke doelen realiseren op onze eigen werkwijze waarin we op zoek gaan naar een aanpak op maat. Denk aan onze clinics, ondersteuning van (pedagogische) sportinstructeurs, buurtsportcoaches, lesgevers en het creëren van sportinitiatieven voor de buurt. Maar ook qua organisatie en materiaalverhuur denken en organiseren wij mee!

 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Stichtingen

Als stichting een hechte samenwerking aangaan voor een maatschappelijk doel? Laten we samenkomen om sport- en spelactiviteiten aan te bieden aan jouw doelgroep. Wij kunnen sociale en maatschappelijke doelen realiseren op onze eigen werkwijze waarin we op zoek gaan naar een aanpak op maat. Denk aan onze clinics, ondersteuning van (pedagogische) sportinstructeurs en lesgevers, maar ook qua organisatie en materiaalverhuur.

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Sportverenigingen

Sportverenigingen en Ludios zijn een kansrijke match. Door locaties te gebruiken of de inzet van instructeurs voor een specifieke sport kunnen wij aanloop creëren. Daarnaast kunnen wij met clinics en samenwerkingen met lokale scholen voor meer zichtbaarheid zorgen van je sportlocatie.
 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Evenementen

Ludios organiseert evenementen of kan hier aan bijdragen door de van inzet van personeel! Wij organiseren van A tot Z evenementen, sportmateriaal, sportinstuiven en sportdagen.

 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Mogelijkheden

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page