top of page

Gemeente en Stichtingen

Voor gemeenten en stichtingen

Als dynamische sportbedrijf willen wij alle sportinstructeuren een plek geven om te werken met en in de sport. Momenteel werken we samen met verschillende gemeente en stichtingen door het hele land. Denk aan het inzetten van sportinstructeuren, het opzetten van evenementen en samenwerkingen met sportverenigingen en brede schoolactiviteiten.. Ludios is sport en wij dragen graag ons steentje bij om sport, spel en groei aan te bieden aan jouw project/initiatief. 

De mogelijkheden

LUDIOS-167.jpg

Gemeente

Ludios werkt ook met gemeentes samen om sport- en spelactiviteiten aan te bieden. Wij kunnen sociale en maatschappelijke doelen realiseren op onze eigen werkwijze waarin we op zoek gaan naar een aanpak op maat. Denk aan onze clinics, ondersteuning van (pedagogische) sportinstructeurs, buurtsportcoaches, lesgevers en het creëren van sportinitiatieven voor de buurt. Maar ook qua organisatie en materiaal verhuur denken en organiseren wij mee!

 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Of Lees meer over onze samenwerkingen.

Stichtingen

Als stichting een hechte samenwerking aangaan voor een maatschappelijk doel? Laten we samenkomen om sport- en spelactiviteiten aan te bieden aan jouw doelgroep. Wij kunnen sociale en maatschappelijke doelen realiseren op onze eigen werkwijze waarin we op zoek gaan naar een aanpak op maat. Denk aan onze clinics, ondersteuning van (pedagogische) sportinstructeurs en lesgevers. Maar ook qua organisatie en materiaal verhuur.

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Of lees meer over onze samenwerkingen

Sportverenigingen

Sportverenigingen en Ludios zijn een kansrijke match. Door locatie gebruik of de inzet van instructeurs voor een specifieke sport kunnen wij aanloop creëeren. Daarnaast kunnen wij met clinics en samenwerkingen met locale scholen voor meer zichtbaarheid zorgen van je sportlocatie.
 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Of Lees meer over onze samenwerkingen.

Kampen

Iets te vieren of weer tijd voor een kamp voor personeel?

Denk aan winter, surf of outdoorkampen vol uitdagende sport en spelactiviteiten en een ontspannen maar vol programma.  

Denk aan leuke kampen in binnen en buitenland voor een top beleving. Voor zowel 3-4-5 daagse events.

Neem contact met ons op via camps@ludios.nl

Of lees meer over sportdagen/sportevenementen.

Evenementen

Ludios organiseert evenementen of kan hier aan bijdragen doormiddel van inzet van personeel! Wij organiseren van A tot Z evenementen, sportmateriaal, sportinstuiven en sportdagen.

 

Neem contact met ons op via contact@ludios.nl

Of leer meer over onze evenementen.

Mogelijkheden

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page