top of page

Samenwerking

Samenwerkingen

Het platform voor een passend sport en spel aanbod. Dat is Ludios.

Wij werken graag samen om sport, spel en groei in alle mogelijkheden aan te bieden. Wil jij binnen jouw werkzaamheden/sector ook meer sport en spel aanbieden? Werk met ons samen! Wij staan open voor co-creatie en duurzame partnerships

Personeel

Werkvelden personeel

 • Kinderopvang

 • TSO

 • Basisscholen

 • Middelbare scholen

 • Kampen

 • Sportdagen/evenementen

 • Kinderfeestjes

 • Fitness

Voor een aanvraag of meer informatie over personeel

E-mail naar samenwerking@ludios.nl

Werken in en met sport is het mooiste dat er is. Bij Ludios willen wij het platform creëren voor werken in de sport. Zodat wij alle sportprofessionals een passend platform kunnen bieden. Maar sport is overal en wij zetten sportinstructeuren, pedagogisch sportinstructeuren, gymleraren en clinicmasters in om sport bereikbaar te maken voor iedereen. Heeft jouw organisatie behoefte aan het vergroten van het aanbod, wil je je profileren als een meer sportieve organisatie of heb je personeel nodig die jouw helpen bij je evenement of sportdag? Laat het ons weten! 

 

Op het moment zetten we personeel in op 450+ locaties in Nederland onder het merk Ludios. We hebben met 200+ Ludiossers meer dan genoeg expertise in huis die je kunnen helpen specifieke sport en spel activiteiten. Zo kun je zowel beginners stof aanbieden als oefeningen voor gevorderden. Een Ludiosser werkt altijd in zijn of haar expertise en affiniteitsgroep. Binnen Ludios houden we de lijnen kort waardoor we ze kunnen blijven prikkelen met nieuwe sport en spel activiteiten gedurende het jaar. Zo verzekeren wij dat er altijd een gespecialiseerde, enthousiaste en betrokken Ludiosser je bijstaat. 

Plezier_edited.jpg
Personeel
Opleiding
_MSS1073.jpg

Vanuit onze historie zie je waarom en hoe Ludios is opgezet. De oprichter (Daan van Gerrevink) ervaarde naast velen dat de arbeidsmarkt voor de sport na je opleiding een moeilijke markt is om je draai in te vinden als starter. Uiteindelijk begon hij zijn eigen bedrijf waar sportprofessionals een passende baan met een passend salaris konden vinden. Kortom, een volledige baan /fulltime baan in de sport onder een werkgever. Daarmee is zijn missie in gang gezet. De sportarbeidsmarkt te hervormen en een platform aanbieden voor alle studenten en werkzoekende in de sport. Om het ultieme platform te zijn voor deze sporters zijn onze werknemers onze belangrijkste doelgroep waar wij ons op richten. Zo bieden we kwaliteit, groei en uitdaging. 

Al deze ambities kunnen een stap eerder in het proces waargemaakt worden door met opleidingen samen te werken. Dat zou kunnen door middel van stages en de begeleiding hiervan of samenwerken met MBO en HBO opleidingen. Ludiossers kunnen als sportprofessionals studenten/studiebegeleiding en perspectieven bieden van wat ze mogen verwachten van het werkveld. Denk bijvoorbeeld aan leertrajectbegeleiding voor bijvoorbeeld het opzetten van sportdagen/kampen. Wij willen de sportarbeidsmarkt vergroten en hervormen, dit doen we graag met opleidingen die de sportprofessionals van morgen klaarstomen! 

Werkvelden opleidingen

 • Beroepsonderwijs
  (mbo & hbo)

Samenwerken met Ludios als opleiding/opleider?

E-mail naar samenwerkings@ludios.nl

Opleidingen

Werkvelden stagebedrijf

 • Beroepsonderwijs
  (mbo & hbo)

Meer weten over Ludios als stagebedrijf, voor begeleiding, studenten of scholen?

E-mail naar samenwerkings@ludios.nl

Bij elke opleiding hoort werkervaring opdoen. Naast samenwerkingen met opleidingen van het beroepsonderwijs begeleiden wij ook stagetrajecten. Van pedagogisch sportinstructeur tot en met meer coördinerende stages op kantoor waarbij je inzicht en kennis opdoet van de planning, administratie en organisatie van een sportbedrijf. Samenwerken en flexibiliteit is een kracht van Ludios. Daarom dat je ook voldoende tijd krijgt voor je schoolopdrachten en ontwikkeling naar je doelen toe. Naast je stagebegeleider hebben we een open deuren beleid waarbij alle managers graag met je meedenken en je willen helpen waar nodig.

Ludios is een op en top sportbedrijf en dat merk je aan de mensen die er werken. Het is een jong bedrijf en gaat voor baangarantie na je studie. Iedereen is sportief aangelegd en heeft de bijbehorende gezonde energie die in projecten en werkzaamheden gestopt worden. Plus, iedereen is super sociaal waardoor de sfeer informeel en persoonlijk is. Wij geloven in en vertrouwen op mensen. Want je komt verder als je het samen doet.

LUDIOS-64.jpg
Stagebedrijf
stagebedrijf
Gemeente/Stichtingen
LUDIOS-123.jpg

Samenwerken met Ludios? Ludios werkt op het moment met verschillende stichtingen en gemeenten samen om sport, spel en groei aan te bieden. Bij samenwerkingen met gemeente en stichtingen slaan we de handen ineen door een deel van de organisatie op ons te nemen en de activiteiten te voorzien van de juiste begeleiding. Zo helpen wij je bij het vergroten van je beweegaanbod in je gemeente of stichting of het nog eenmalige projecten/evenementen zijn of doorlopende projecten. Ook hebben wij ervaring om met je mee te brainstormen, wij kijken vanuit ons eigen perspectief om sport, spel en groei toe te voegen en voor persoonlijke ervaringen te gaan.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een second opinion zijn voor jouw sport gerelateerde projecten! Binnen deze vorm van samenwerking zitten wij vooral op de ondersteuning van sportstimulering. Gemeenten en stichtingen kiezen voor Ludios om ons grote bereik en het groot aantal sportinstructeuren die wij in dienst hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw gemeente of stichting!

Werkvelden Gemeente/Stichtingen

 • Sportdag/evenementen

 • Kampen

 • Sportinstructeurs

Samenwerken met Ludios of meer informatie?

E-mail naar samenwerking@ludios.nl

Gemeente/Stichtingen
Sportverenigingen

Werkvelden sportverenigingen

 • Sportinstructeurs

 • Consumenten

 • Sportdagen/evenementen

Samenwerken met Ludios of wil je meer informatie?

E-mail naar samenwerking@ludios.nl

Sportverenigingen zijn de plek waar onze werknemers uren hebben versleten. Het is de plek waar je je passie ontwikkeld en groeit naar een betere atleet. Ludios heeft top instructeurs en trainers die gediplomeerd zijn in verschillende sport en trainingsvormen. Deze sportprofessionals hebben veel ervaring, eigen kennis en werken op een didactische manier om hun trainingen op te zetten en te begeleiden.

 

Wij werken samen met sportverenigingen voor het creëren van een groter bereik voor verenigingen en om sportprofessionals een werkplek in de sportwereld te geven!

Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen deze specialisten voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee. Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren sportprofessional die sport, spel en groei aanbiedt. 

LUDIOS-75.jpg
Sportverenigingen
Kampen & evenementen
20211206105641_IMG_8521 (2).jpg

Wij zijn Ludios, een op en top sportbedrijf. Wij zijn een jonge ‘out-of-the-box’ denkende organisatie die gericht is op vernieuwing, durf en pionieren. Wij kijken op een andere manier naar sportkampen en evenementen en houden niet van copy/paste plannen. Wij kunnen kampen/evenementen voor je organiseren. Of we gaan hierin samenwerken waar wij kunnen helpen om iets nieuws, onderscheidends en unieks te realiseren. Denk aan bijvoorbeeld winter, surf of schoolkampen (en nog veel meer). Wij hebben als uitgangspunt om elk event en kamp 10x beter te maken, dat is een uitdagend streven waardoor we blijven innoveren en gaan voor een unieke beleving.

Neem contact met ons op voor de samenwerking! Wij helpen graag iedereen die sport, spel en groei wil aanbieden en daarmee mensen in beweging brengt. Werken in en met sport is het mooiste dat er is, wij helpen je graag! 

Heb je naast materiaal/activiteiten ook een sportinstructeur nodig die dit voor je opzet, begeleidt en opruimt? Maak dit duidelijk bij je aanvraag!

Werkvelden kampen & evenementen

 • Basisscholen

 • Middelbare scholen

 • Beroepsonderwijs

 • Gemeente/Stichtingen

 • Sportverenigingen

Voor een aanvraag of meer informatie voor kampen & evenementen

E-mail naar samenwerking@ludios.nl

Kampen & evenementen

Niet duidelijk waar je moet zijn of wie je te pakken wil hebben? 

Bekijk onze contact pagina! 

bottom of page