Kampen

Onze kampen

Ludios camps.. Kampen! 

Ludios organiseert verschillende kampen voor basisscholen, middelbare scholen, beroepsonderwijs, bedrijven en consumenten! Deze kampen zijn totaal vernieuwend en zitten vol met sport en spelactiviteiten voor een super beleving. Met onze ervaren instructeurs en organisatoren zorgen wij voor een volledig verzorgd kamp waar iedereen bij kan aansluiten.

 

Werkvelden winterkamp

 • Voortgezet onderwijs

 • Beroepsonderwijs
  (mbo & hbo)

 • Bedrijven

Voor een aanvraag of meer informatie over onze winterkampen

E-mail naar camps@ludios.nl

Werken in en met sport is het mooiste dat er is. Bij Ludios willen wij het platform creëren voor werken in de sport. Zodat wij alle sportprofessionals een passend platform kunnen bieden. Maar sport is overal en wij zetten sportinstructeuren, pedagogisch sportinstructeuren, gymleraren en clinicmasters in om sport bereikbaar te maken voor iedereen. Heeft jouw organisatie behoefte aan het vergroten van het aanbod, wil je je profileren als een meer sportieve organisatie of heb je personeel nodig die jouw helpen bij je evenement of sportdag? Laat het ons weten! 

 

Op het moment zetten we personeel in op 450+ locaties in Nederland onder het merk Ludios. We hebben met 200+ Ludiossers meer dan genoeg expertise in huis die je kunnen helpen specifieke sport en spel activiteiten. Zo kun je zowel beginners stof aanbieden als oefeningen voor gevorderden. Een Ludiosser werkt altijd in zijn of haar expertise en affiniteitsgroep. Binnen Ludios houden we de lijnen kort waardoor we ze kunnen blijven prikkelen met nieuwe sport en spel activiteiten gedurende het jaar. Zo verzekeren wij dat er altijd een gespecialiseerde, enthousiaste en betrokken Ludiosser je bijstaat. 

20211206110538_IMG_8661.JPG.jpg
Winterkampen
 
_MSS1048 (1).jpg

Ludios organiseert samen met Surflife te gekke surfkampen in Zuid Frankrijk! Een kamp vol uitdagingen, avondactiviteiten en heel veel surfen! Het hele kamp zal een surf mindset hebben en de surfskills zullen centraal staan. Bij Ludios ontvang je een volledig verzorgde trip voor 4-5-6 nachten. Naast het surfen staan activiteiten op programma als lasergame by night, kompastocht en beachvolleybal toernooien. Wij komen in ieder geval met een te gek programma vol toffe activiteiten. We hebben gediplomeerde ISA-instructeurs die de surflessen begeleiden en uitleg geven over de basistechnieken en kennis over de risico’s en tactieken van zelfstandig surfen. Het aantal lessen worden vooraf besproken samen met de invulling van het innoverende programma. 

De surfkampen zijn voor groepen vanaf 40 personen en kennen een vast bedrag per persoon. Inbegrepen is de busreis en volpension. 

De surfkampen gaan naar Mimizan, dit ligt tussen Bordeaux en Spanje in de golf van Biskaje. Dit gebied is golf zeker en heeft prachtig weer. Mimizan is verder een klein en vrolijk dorpje aan een meertje en riviertje. 

Werkvelden surfkamp

 • Voortgezet onderwijs

 • Beroepsonderwijs
  (mbo & hbo)

 • Bedrijven

Voor een aanvraag of meer informatie over onze surfkampen 

E-mail naar camps@ludios.nl

Surfkampen

Werkvelden outdoorkampen
 

 • Voortgezet onderwijs

 • Beroepsonderwijs
  (mbo & hbo)

 • Bedrijven

Voor een aanvraag of meer informatie

E-mail naar camps@ludios.nl

Ludios organiseert toffe outdoorkampen in Nederland en België. Ga volledig mee in ons outdoor avontuur die vol staat met activiteiten en survival skills. Leer overleven in de natuur met slimmigheden en nieuwe skills. Van afzien, op een goede manier, en teamwork voor het behalen van de activiteiten. Volledig in de natuur met alle ongemakken en uitdagingen die worden meegenomen. Ludios outdoorkampen zijn volledig verzorgd voor 2-3-4-5 nachten. 

Als Ludios staan wij voor pionieren, ontdekken en het wiel opnieuw uitvinden. Wij gaan niet voor copy/paste kampen. Daarom richten wij ons op ‘outside the box’ activiteiten en co-creatie, laat ons je wensen en behoeften weten en wij zorgen voor een super beleving en ervaring. Zo wordt het een kamp vol sport, spel en groei!

Man Hiking in Wilderness
Outdoorkampen
 
 
b73d9ec3-e5c5-4616-860c-bba2ab0a1f4b_edited.jpg

Ludios organiseert te gekke voetbalscholen en voetbalkampen voor exclusieve trainingsvormen en begeleiding voor het verbeteren van je voetbalvaardigheden. Tal van vaardigheden worden behandeld en getraind terwijl je leuk en uitdagend te werk gaat. Naast de voetbaltrainingen zijn er ook een hoop unieke en te gekke sport en spel activiteiten die bijdragen aan het teamgevoel en fysieke uitdagingen. Zo wordt je een completere speler met meer spelplezier.

De voetbalkampen zijn op bestaande voetbalverenigingen of in samenwerking met de vereniging voor meerdaagse kampen of terugkerende voetbalscholen. Ludios voetbalkampen zijn uniek met aanvullende sport en spelactiviteiten voor een te gekke beleving. Het programma is geen copy/paste van wat bestaat maar volledig in Ludios stijl. Vernieuwend, pionierend en uitdagend!

Werkvelden Gemeente/Stichtingen

 • Consumenten

Heb je interesse of wil je meer informatie?

E-mail naar camps@ludios.nl

Voetbalkampen

Werkvelden einde jaarskampen

 • Basisscholen

 • Middelbare scholen

Voor een aanvraag of meer informatie

E-mail naar camps@ludios.nl

Het einde van het jaar is in zicht en daar hoort een bijbehorend kamp bij. Het eindejaarskamp van Ludios zit vol sport en spel activiteiten die voor alle niveaus geschikt zijn. Ga voor activiteiten die het teamgevoel, samenwerking of lichamelijke vaardigheden uitdagen. Geef je wensen en behoeften aan en wij komen met een te gekke planning. Een passend aanbod voor jouw doelgroep. Benieuwd naar wat we je kunnen aanbieden? Denk aan onze gaafste clinics en activiteiten. 

Je eindejaars kamp wordt volledig verzorgd en begeleid door Ludios. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen deze specialisten voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee. Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren sportprofessional die sport, spel en groei aanbiedt.

In groep 8 nemen de kinderen afscheid van hun school en in het bijzonder de juf of de meester van hun klas. Dat is een bijzonder moment. Het is een het eind van een periode en ook het begin van nieuwe periode. Na de zomervakantie gaan de kinderen voor het eerst naar de “grote” middelbare school. Deze overgang verdient een leuk afscheid van de basisschool in de vorm van een onvergetelijk schoolkamp. 

 

Wij bieden met Ludios 3 fantastische kampen aan voor alle klassen van de school. Zo hebben wij een geweldig strand kamp waar je op het strand allemaal beach spellen gaat spelen tegen en met elkaar. Is het strand te ver weg van school? Geen probleem! Ga met de klas naar het dichtstbijzijnde bos en doe daar geweldige samenwerking en competitie spellen. Heb je een sportveld in de buurt van de school? Geweldig, ga met ons de olympic games spelen met de hele klas.

LUDIOS-89.jpg
Eindejaars kampen
 
 
Félice_Hofhuizen.Klimpark_edited.jpg

Wil je een te gekke schoolkamp hebben die als geen ander is? Wij zijn innoverend, pionieren en willen het wiel opnieuw uitvinden. Dit betekend dat we persoonlijke programma’s opmaken die speciaal gericht zijn op jouw wensen en behoeften. We gaan voor de meest leuke, gezellige en leerzame sport en spel activiteiten waar iedereen kan aansluiten. volledig begeleid en georganiseerd door Ludios. Je kan kiezen een 1-2-3 daags schoolkamp op een locatie naar keuze! Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant.

Met al onze diensten kiezen deze specialisten voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee. Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren sportprofessional die sport, spel en groei aanbiedt. 

Werkvelden schoolkampen

 • Basisscholen

 • Middelbare scholen

 • Beroepsonderwijs
  (mbo & hbo)

Voor een aanvraag of meer informatie voor schoolkampen

E-mail naar camps@ludios.nl

Schoolkampen

Niet duidelijk waar je moet zijn of wie je te pakken wil hebben? 

Bekijk onze contact pagina!