top of page

Kampen

Ludios camps

Ludios camps.. Kampen!

 

  • Surfkampen

  • Winterkampen

  • Outdoor kampen 

Ludios organiseert verschillende kampen voor basisscholen, middelbare scholen, beroepsonderwijs, bedrijven en consumenten! Deze kampen zijn totaal vernieuwend en zitten vol met sport en spelactiviteiten voor een super beleving. Met onze ervaren instructeurs en organisatoren zorgen wij voor een volledig verzorgd kamp waar iedereen bij kan aansluiten.

Ga naar www.ludioscamps.nl en boek jouw kamp!

Onze andere kampen

Onze Eindejaarskampen en schoolkampen zijn gericht op het basis en voortgezet onderwijs. Volledig verzorgd en begeleid door Ludios sportinstructeuren.

Lees meer en neem contact op met Camps@ludios.nl 

LUDIOS-20_edited_edited.jpg

Eindejaars kampen

Het einde van het jaar is in zicht en daar hoort een bijbehorend kamp bij. Het eindejaarskamp van Ludios zit vol sport en spel activiteiten die voor alle niveaus geschikt zijn. Ga voor activiteiten die het teamgevoel, samenwerking of lichamelijke vaardigheden uitdagen. Geef je wensen en behoeften aan en wij komen met een te gekke planning. Een passend aanbod voor jouw doelgroep. Benieuwd naar wat we je kunnen aanbieden? Denk aan onze gaafste clinics en activiteiten. 

Je eindejaars kamp wordt volledig verzorgd en begeleid door Ludios. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen deze specialisten voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee. Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren sportprofessional die sport, spel en groei aanbiedt.

In groep 8 nemen de kinderen afscheid van hun school en in het bijzonder de juf of de meester van hun klas. Dat is een bijzonder moment. Het is een het eind van een periode en ook het begin van nieuwe periode. Na de zomervakantie gaan de kinderen voor het eerst naar de “grote” middelbare school. Deze overgang verdient een leuk afscheid van de basisschool in de vorm van een onvergetelijk schoolkamp. 

 

Wij bieden met Ludios 3 fantastische kampen aan voor alle klassen van de school. Zo hebben wij een geweldig strand kamp waar je op het strand allemaal beach spellen gaat spelen tegen en met elkaar. Is het strand te ver weg van school? Geen probleem! Ga met de klas naar het dichtstbijzijnde bos en doe daar geweldige samenwerking en competitie spellen. Heb je een sportveld in de buurt van de school? Geweldig, ga met ons de olympic games spelen met de hele klas.

Schoolkampen

Wil je een te gek schoolkamp hebben die als geen ander is? Wij zijn innoverend, pionieren en willen het wiel opnieuw uitvinden. Dit betekend dat we persoonlijke programma’s opmaken die speciaal gericht zijn op jouw wensen en behoeften. We gaan voor de meest leuke, gezellige en leerzame sport en spel activiteiten waar iedereen kan aansluiten. volledig begeleid en georganiseerd door Ludios. Je kan kiezen een 1-2-3 daags schoolkamp op een locatie naar keuze! Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant.

Met al onze diensten kiezen deze specialisten voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee. Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren sportprofessional die sport, spel en groei aanbiedt. 

Eindejaars
School

Enthousiast of wil je meer informatie? 

Neem contact op met

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page