top of page

Sportdagen en events

Danny enthausiast voor de groep .jpg

Onze sportdagen en events

Ludios organiseert zelf ook events. Denk aan een sportdag, sportinstuif, sportevenement, teambuilding uitjes en zelfs materiaalverhuur. Met Ludios ontvang je een volledige service. Van voorbereiding, concept, uitvoering en afronding. Wij werken en denken met je mee! Wij zijn niet bang om het wiel opnieuw uit te vinden en komen met een uniek programma en de leukste sport en spel activiteiten. +50 activiteiten waar je uit kan kiezen voor elke doelgroep.

Bekijk ons aanbod

Image by Adi Goldstein

Sportdag

Een sportdag in Ludios stijl. Wij durven het wiel opnieuw uit te vinden en voor de leukste sportdag te gaan. Geen knip en plak sportdag die op alle andere lijkt maar een leuk en afwisselend programma die uniek voelt voor de deelnemers. We gaan voor waanzinnige activiteiten en sporten die iedereen prikkelen. Van mega intensief tot laagdrempelig en gericht op plezier, groei en vermaak. De sportdagen kunnen georganiseerd worden op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen.

 

Naast de voorbereiding, planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van de sportdag. Zo is een sportdag bij Ludios full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei.

Sportinstuif

Een Ludios sportinstuif, ideaal voor laagdrempelige evenementen waar kinderen/scholieren zelf bepalen wanneer, met wat en hoe ze meedoen. De uitstalling van onze activiteiten spreken direct aan tot de verbeelding waardoor het enthousiasme groeit en participatie hoog is! Het verschil tussen een instuif en sportdag is dat bij een instuif geen programma klaar ligt (of enkel voor een bepaald gedeelte). De activiteiten staan klaar en deelnemers kunnen hier zelf bij aansluiten. Op elke activiteit hebben we een Ludiosser staan die het begeleidt. 

De sportinstuif kan georganiseerd worden op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen. Naast de voorbereiding en planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van de sportinstuif. Zo is een sportinstuif bij Ludios een full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei.

Sportevenementen

Je hebt veel verschillende evenementen. Van grootschalige tot kleine events, ze hebben een ding met elkaar gemeen en dat is dat ze zijn gericht op een bepaalde beleving. Bij deze evenementen zouden sport en spel activiteiten een extra participerende / mengende factor kunnen zijn op je evenement. De aanvulling van sport en spel op je evenement kan een grotere doelgroep trekken en de duur van hun verblijf verlengen. Hierdoor blijven ze langer binnen bereik voor je beleving en event. Ga voor een blijvende indruk door Ludios sport en spel activiteiten te geven Al onze activiteiten zijn gericht op sport, spel en groei van lichamelijke, sociale of cognitieve ontwikkelingen. 

 

Ludios kan een sportevenement organiseren of bijdragen aan een bestaand evenement. Het evenement kan georganiseerd worden op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen. Naast de voorbereiding en planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van het sportevenement. Zo is een evenement bij Ludios een full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei. 

Sportdag
Sportinstuif
Sportevenementen

Teambuilding events

Op zoek naar een leuk en actief teambuilding event waar iedereen kan meedoen ongeacht het instapniveau? Ga voor een volledig georganiseerde dag(deel) waarbij bewegen en samenwerken centraal staan. Nieuwe ervaringen en unieke sport en spel activiteiten voor een zorgeloze dag waar iedereen op zijn manier kan meedoen. In onze activiteiten en gedurende de dag zorgen we voor cohesie en samenwerking. Afsluitend kunnen we in stijl afronden met een borrel of barbeque.

Ludios kan een teambuilding evenement organiseren op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen. Naast de voorbereiding en planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van de activiteiten. Zo is een teambuilding event bij Ludios een full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei.

Materiaal verhuur

Ben jij (samen met ons) bezig voor het opzetten van een waanzinnig event of sportdag. Of, organiseer jij zelfstandig iets en je wil gebruik maken van Ludios materiaal? Dan kunnen wij je absoluut helpen. Wij hebben met Ludios een materiaal depot voor te gekke sport- en spelactiviteiten. Zo hebben we voldoende materialen voor balsporten, sportdagen en unieke activiteiten als springkussens, slackline, lasergames en zelfs een schaatsbaan! 

Neem contact met ons op voor de samenwerking! Wij helpen graag iedereen die sport, spel en groei wil aanbieden en daarmee mensen in beweging brengt. Werken in en met sport is het mooiste dat er is, wij helpen je graag! 

Heb je naast materiaal/activiteiten ook een sportinstructeur nodig die dit voor je opzet, begeleidt en opruimt? Maak dit duidelijk bij je aanvraag!

Voor alle onderstaande clinics hebben wij ook materiaal dat gehuurd kan worden

  • IJsbaan/Schaatsbaan

  • Basketbal

  • Boogschieten

  • Free run

  • Highland games

  • Slackline

Teambuilding
Materiaal verhuur

Voor een aanvraag of meer informatie over een sportdag

Stuur je aanvraag naar contact@ludios.nl

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page