Middelbare scholen

Middelbare scholen

LUDIOS-139_edited.jpg

Voor middelbare scholen

De levensfase van middelbare scholieren is cruciaal voor de motorische en sociale ontwikkeling van een puber. Daarnaast brengt sport een hoop sociale aspecten met zich mee die goed zijn voor de vorming van de eigen identiteit. Ga daarom voor sport en spelactiviteiten die uitdagen en passen bij deze doelgroep. Als dynamisch sportbedrijf willen wij alle sportinstructeuren een plek geven om te werken met en in de sport. Bij middelbare scholen zijn er een hoop mogelijkheden om sport en spel aan te bieden. Ludios heeft hier een betrokken en flexibele rol in. Wij bieden passende mogelijkheden voor gymleraren tekorten, sportclinics op locatie, sportdagen/evenementen en schoolkampen. 

Mogelijkheden

 

Gymleraren / L.O. Docent

Heb je op korte termijn vervanging nodig van je gymdocent of zoek je voor een langere periode naar een gecertificeerd vakdocent? Met Ludios kunnen de gymlessen op jouw school gewoon doorgaan. Zo blijven de kinderen in beweging en lopen ze geen fysieke achterstanden op.

Neem contact op met Tom van der Aar
e: gymleraar@ludios.nl | t: +31 6 11708972

Of lees meer over Ludios gymleraren

Kinderen slaan op een mat boxen Stefan_edited.jpg
 
LUDIOS-18.jpg

Sportdagen / sportevenementen

Komt de vakantie er bijna aan en je wil sportief de school periode afsluiten met een sportdag of evenement? Ga voor een vrije sportinstuif of een volledig georganiseerde sportdag. In iedergeval krijgen wij iedereen aan het bewegen en is de hele dag een feest voor scholieren om in beweging te zijn!

Neem contact met ons op via events@ludios.nl

Of lees meer over sportdagen/sportevenmenten

 

Sportclinics

Laat scholieren in aanraking komen met nieuwe sporten en activiteiten. Ga voor uitdagende clinics als freerunnen, klimparcours en slackline. Met 20+ sport en spel activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden om unieke en leerzame clinics te kiezen. Met 200+ sportinstructeuren hebben wij veel expertise in huis om een passende activtiet aan te bieden. 

 

Neem contact met ons op via sportinstructeur@ludios.nl

Of Lees meer over ons volledige aanbod in clinics.

Screenshot_20210419-230255__01 (2)_edited.jpg
 
67E34934-EBCA-4B79-A478-A99AE7A3C9C1-1.jpg

Kampen

Op zoek naar sportieve en unieke kampen? 

Ga voor een volledig verzorgd en begeleid winter, surf, outdoor, eindejaars of schoolkamp. Met goede begeleiding, een uitdagend en mooi programma waar elke leerling kan meedoen 

Lees meer over onze volledige kamp aanbod. 
Neem contact met ons op via camps@ludios.nl

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod