top of page

Bedrijven

Jordan Mathe.png

Voor bedrijven

Het is belangrijk om vitaal, fit en 'part of the team' te blijven. Sport en spel is het middel om deze aspecten samen te laten komen. Wij hebben passende mogelijkheden voor bedrijfsfitness, teambuilding activiteiten en kampen.

Mogelijkheden

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06326.jpg

Bedrijfsfitness

Met ons eigen fitnessmerk Fendorra hebben wij veel ervaring in het organiseren van fitness lessen. Van personal training tot bootcamps en andere fitness trends. Wij hebben de instructeur voor jouw organisatie. 

Wij komen met de materialen naar locatie en zorgen ervoor dat iedereen op zijn manier kan meedoen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via contact@ludios.nl

Teambuilding events

Op zoek naar een leuk en actief teambuilding event waar iedereen kan meedoen ongeacht het instapniveau? Ga voor sport- en spelactiviteiten die samenwerken en cohesie bevorderen. Voor zowel een deel van je planning als een dagdeel met aansluitende bbq of borrel.

Ga voor jouw teambuilding event voor Ludios. Zowel op eigen locaties als externe locaties.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via contact@ludios.nl

Samenwerkingen

Samenwerken met Ludios kan op meerdere manieren. Denk aan inzet van personeel voor sportinstructeurs/gymleraren. Of samenwerkingen als afnemer, leverancier en verhuur van materialen. 

Wij zijn flexibel, betrokken en hebben veel vertrouwen in onze samenwerkingen. We werken nu al samen met sportopleidingen, gemeenten, (buiten)sportbedrijven, scholen en kinderopvangorganisaties.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via contact@ludios.nl

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page