top of page

Sportdagen en events

Danny enthausiast voor de groep .jpg

Onze sportdagen en events

Ludios organiseert zelf ook events. Denk aan een sportdag, sportinstuif, sportevenement, teambuilding uitjes en zelfs materiaalverhuur. Met Ludios ontvang je een volledige service. Van voorbereiding, concept, uitvoering en afronding. Wij werken en denken met je mee! Wij zijn niet bang om het wiel opnieuw uit te vinden en komen met een uniek programma en de leukste sport en spel activiteiten. +50 activiteiten waar je uit kan kiezen voor elke doelgroep.

Sportdag

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06571_edited.jpg

Een sportdag in Ludios stijl. Wij durven het wiel opnieuw uit te vinden en voor de leukste sportdag te gaan. Geen knip en plak sportdag die op alle andere lijkt maar een leuk en afwisselend programma die uniek voelt voor de deelnemers. We gaan voor waanzinnige activiteiten en sporten die iedereen prikkelen. Van mega intensief tot laagdrempelig en gericht op plezier, groei en vermaak. De sportdagen kunnen georganiseerd worden op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen.

 

Naast de voorbereiding, planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van de sportdag. Zo is een sportdag bij Ludios full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei.

Voor een aanvraag of meer informatie over een sportdag

Stuur je aanvraag naar events@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page