top of page

Gymleraar

IMG_1327.jpg

Onze gymleraren

Ludios gymleraren, de mannen en vrouwen die het verschil maken. Een Ludiosser is flexibel inzetbaar, proactief en maken de verwachtingen waar. Zorg ervoor dat je ons volledig brieft door de belangrijkste behoeftes kenbaar te maken. Zo gaan we voor een transparante en succesvolle samen werking die vele jaren mag standhouden!

Lees alles over onze gymleraren hieronder.

Gymleraar voortgezet onderwijs

LUDIOS-54.jpg

Heb je met spoed een gymleraar nodig of op redelijke korte termijn? Neem contact op!

 

Voor middelbare scholen een gymleraar voor het voortzetten van de huidige leerlijn? Of een gymleraar die zelfstandig de behoeftes en het niveau juist kan inschatten met middelbaar scholieren? Met Ludios heb je flexibele gymleraren die zich aanpassen aan de wensen en behoeften van jouw school/organisatie en doelgroep. Ludiossers bieden een gevarieerd lesprogramma voor alle groepen en zowel voor binnen als buiten gym. Het voordeel van Ludios is dat wij een eigen materialen depot hebben en zelf extra materialen kunnen meebrengen om iets extra’s aan te bieden.

Onze medewerkers blijven geprikkeld worden vanuit Ludios om nieuwe sport en spellen aan te leren en die te geven op locaties. Zo blijven onze docenten lichamelijke opvoeding enthousiast en betrokken. Ook kun je bij je Ludios gymleraar terecht voor informatie over sportdagen, kampen en clinics. 

De eigenschappen die de gymleraar met zich meebrengt zijn gelijk aan de core van onze business. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Al onze gymleraren zijn afgestudeerd aan de ALO. Daarnaast hebben al onze gymleraren een VOG en EHBO diploma.

 

Flexibel inzetbaar! vanaf uurbasis tot vaste uren voor een (half) schooljaar.

Contact opnemen over het inhuren van een gymleraar?

Stuur je aanvraag naar gymleraar@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page