Voor basisscholen

Voor kinderen is het belangrijk om tussen de lessen door te ontspannen en te bewegen. Daarom zorgt Ludios tijdens de grote pauze voor plezier op het schoolplein! Op deze manier kunnen leerkrachten genieten van hun welverdiende pauze en worden leerlingen dagelijks gestimuleerd in de vorm van sport- en spelactiviteiten. Dit wisselt van bekende activiteiten zoals voetbal, trefbal en tikkertje tot bezigheden als waveboarden en boogschieten. Op deze manier maken kinderen kennis met een breed aanbod van sporten en spellen. En zijn ze lekker in de buitenlucht! 

Onze diensten

Wij zetten pedagogisch sportinstructeurs in op locatie die de grote pauze in zijn geheel overnemen! Er wordt elke dag een variërend programma van sport- en spelactiviteiten voor jouw school samengesteld. Ludios verlicht zo een deel van de dag voor jouw leerkrachten en draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw leerlingen. 

Interesse in onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Verder zet Ludios zich sinds kort breder in door haar specialiteit te implementeren in de gymlesuren van basisscholen. Voor de groepen drie tot en met acht zal het welbekende gymuurtje worden aangesterkt door de vele verschillende unieke activiteiten, georganiseerd en van materialen voorzien door Ludios. Voor elke groep zullen leuke en passende gymlessen worden georganiseerd in een gymzaal, sporthal of geschikte buitenruimte!
 

Kunnen wij ook uw school ondersteunen? Neem dan contact met ons op!

Ben je als basisschool geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ludios B.V.

+31 6 42 60 70 90

contact@ludios.nl

Tienlingstraat 15A

1507DJ Zaandam

Onze partners

0.png