Voor basisscholen

Voor kinderen is het belangrijk om tussen de lessen door te ontspannen en te bewegen. Daarom zorgt Ludios tijdens de grote pauze voor plezier op het schoolplein! Op deze manier kunnen leerkrachten genieten van hun welverdiende pauze en worden leerlingen dagelijks gestimuleerd in de vorm van sport- en spelactiviteiten. Dit wisselt van bekende activiteiten zoals voetbal, trefbal en tikkertje tot bezigheden als waveboarden en boogschieten. Op deze manier maken kinderen kennis met een breed aanbod van sporten en spellen. En zijn ze lekker in de buitenlucht! 

Tussenschoolse opvang

Dagelijkse ondersteuning voor jouw leerkrachten

Wij zetten pedagogisch sportinstructeurs in op locatie die de grote pauze in zijn geheel overnemen! Er wordt elke dag een variërend programma van sport- en spelactiviteiten voor jouw school samengesteld. Ludios verlicht zo een deel van de dag voor jouw leerkrachten en draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw leerlingen. 

Vul onderstaand formulier in en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Gymlessen en sportclinics

Is je gymdocent plotseling ziek? Of ben je op zoek naar een unieke activiteit als aanvulling op je jaarprogramma? Naast de vaste inhuur van onze sportinstructeurs is het ook mogelijk om losse gymlessen of clinics bij ons te boeken.

→ Meer informatie over onze gymlessen
→ Meer informatie over onze sportclinics 

Ben je als basisschool geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden en kosten.

Dank voor je interesse! We nemen zo snel mogelijk contact op.