top of page

Sportdagen en events

Danny enthausiast voor de groep .jpg

Onze sportdagen en events

Ludios organiseert zelf ook events. Denk aan een sportdag, sportinstuif, sportevenement, teambuilding uitjes en zelfs materiaalverhuur. Met Ludios ontvang je een volledige service. Van voorbereiding, concept, uitvoering en afronding. Wij werken en denken met je mee! Wij zijn niet bang om het wiel opnieuw uit te vinden en komen met een uniek programma en de leukste sport en spel activiteiten. +50 activiteiten waar je uit kan kiezen voor elke doelgroep.

Teambuilding events

LUDIOS-95 (1)_edited_edited.jpg

Op zoek naar een leuk en actief teambuilding event waar iedereen kan meedoen ongeacht het instapniveau? Ga voor een volledig georganiseerde dag(deel) waarbij bewegen en samenwerken centraal staan. Nieuwe ervaringen en unieke sport en spel activiteiten voor een zorgeloze dag waar iedereen op zijn manier kan meedoen. In onze activiteiten en gedurende de dag zorgen we voor cohesie en samenwerking. Afsluitend kunnen we in stijl afronden met een borrel of barbeque.

Ludios kan een teambuilding evenement organiseren op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen. Naast de voorbereiding en planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van de activiteiten. Zo is een teambuilding event bij Ludios een full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei. 

Voor een aanvraag of meer informatie over een teambuilding evenement

Stuur je aanvraag naar events@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page