Stagiair Marketing & Communicatie

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06669.jpg

Marketing & Communicatie Ludios Stijl!

Wij zijn opzoek naar een sportieve en enthousiaste stagiair die zich wil richten op een interne communicatie uitdaging. Ludios is een op en top sportbedrijf die de afgelopen 3 jaar is doorgegroeid naar een bedrijf van +/-250 medewerkers. Ludios kent een sterke cultuur, visie en missie. De organisatie richt zich op zijn medewerkers en kent een hoge complexiteit. Dit komt mede door het brede dienstenaanbod dat Ludios eigen maakt. Voor deze diensten zijn zowel intern als externe communicatieplannen nodig. Je draagt direct bij aan het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het communicatiebeleid. Enthousiast? Lees meer over onze vacature en reageer!

 

Functieomschrijving

Als stagiair marketing & communicatie word je betrokken bij alle marketing & communicatie werkzaamheden. Zowel interne als externe werkzaamheden komen terug, je richt je op (online/offline) content creatie, inplannen, bestellen en analyseren van je inspanningen. Daarnaast haak je aan bij onze communicatie van verschillende diensten als kampen en events. Maar de main focus van je stage ligt op het schrijven van een intern communicatieplan voor het management. Door de complexe bedrijfsstructuur en vele initiatieven die ondernomen worden moet het merk en de merkwaarden van Ludios in alle diensten vertegenwoordigd zijn. In schrift, beeld en beleid ga je aan de slag met het merk en de diensten positionering.

 

Wat bieden wij?

  • First thing first ;) stage vergoeding.

  • Een plekje op het sportieve kantoor.

  • Je gaat hands-on aan de slag met interne communicatie, content marketing en communicatiebeleid.

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

  • Je wordt deel van de Ludios Familie en geniet mee van de leuke uitjes en sfeer.

 

Vereisten/Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met sport!

  • Je studeert in de richting van marketing, communicatie of creative business.

  • Je houdt van een uitdaging en bent zowel ondernemend als strategisch aangelegd.

  • Je bent flexibel, betrokken en verantwoordelijk.

  • Je bent sociaal sterk en niet bang om op iemand af te stappen.

 

Ludios

Wij zijn Ludios, een op en top sportbedrijf. Ludios wil alle sportprofessionals een passend platform bieden om zich te ontplooien. Hiervoor gaan wij de sportarbeidsmarkt hervormen. Iets dat wij samen met onze partners realiseren voor meer specialistisch werk in de sport. Onder het eigen merk Ludios gaan wij voor sport, spel en groei in heel Europa. Met al onze sportprofessionals bieden we een passend sportplatform aan. We doen het samen en weten zo in te spelen op de behoeften van onze partners door sportprofessionals in hun kracht te zetten. Win-Win, transparant en flexibel. Dat is hoe wij werken.

Enthousiast? Klaar om een deel van ons team te worden en houd je van een uitdaging? Reageer op de vacature en dan nemen wij snel contact op!

 

E: Contact@ludios.nl / b.stom@ludios.nl

T: +31 6 43463644

LUDIOS-172_edited
LUDIOS-172_edited

press to zoom
LUDIOS-95 (1)_edited
LUDIOS-95 (1)_edited

Describe your image

press to zoom
LUDIOS-59_edited
LUDIOS-59_edited

Describe your image

press to zoom
LUDIOS-172_edited
LUDIOS-172_edited

press to zoom
1/8