Stage

Kom jij bij ons stage lopen?

Stage pedagogisch sportinstructeur
Volg jij een sportopleiding zoals CIOS of sport en bewegen? En wil jij naast je opleiding je vak en passie uitoefenen in een afwisselende stage waar je veel leert, maar waar je samen met je collega’s ook veel plezier hebt? Kom dan langs! Bij Ludios zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Met de juiste papieren en een positieve instelling, leiden wij je graag op tot pedagogisch sportinstructeur. Klikt het van beide kanten, dan ontvangen wij je na jouw stage met open armen.

Momenteel zijn we actief in de regio's Amsterdam, Zuid-Kennemerland, Utrecht, Leiden, Alkmaar en Den haag.

Wat je gaat doen

Jij wordt als pedagogisch sportinstructeur het gezicht van Ludios op één of meerdere van onze locaties, variërend tussen tussenschoolse en buitenschoolse opvang. Je bedenkt leerzame en leuke spellen voor kinderen waarbij ze kennis maken met verschillende sportactiviteiten. Denk hierbij aan bekende sporten zoals voetbal en trefbal, maar ook aan unieke activiteiten zoals boogschieten, waveboarden en stuntsteppen. Binnen of buiten, elke dag breng je kinderen in beweging door sport en spel.

Een sportinstructeur bij Ludios... 

  • ...is gek op alles wat te maken heeft met sport

  • ...kan goed overweg met kinderen van diverse leeftijden

  • ...volgt een sportopleiding van niveau 2, 3 of 4 ***

  • ...heeft een proactieve houding

  • ...is flexibel inzetbaar 
     

* Coordinator buurt, onderwijs en sport

* Sport- en bewegingsleider

* Medewerker sport en recreatie

Herken jij jezelf in bovenstaande? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

logo s-bb.png

Interesse?