top of page
LUDIOS-40_edited.jpg

Sportinstructeur

Onze sportinstructeurs

Ludios sportinstructeurs, de mannen en vrouwen die het verschil maken. Een Ludiosser is flexibel inzetbaar, proactief en maken de verwachtingen waar. Zorg ervoor dat je ons volledig brieft door de belangrijkste behoeftes kenbaar te maken. Zo gaan we voor een transparante en succesvolle samenwerking die vele jaren mag standhouden!

Lees alles over onze sportinstructeurs hieronder.

Sportspecifieke instructeurs

Danny enthausiast voor de groep _edited.jpg

Ludios heeft 200+ sportinstructeurs die allen hun eigen specialismen hebben en interesses. Door deze specialismen onderscheiden de instructeurs zich van elkaar en is Ludios in staat om unieke activiteiten te organiseren. We hebben voor elke sport/spel een instructeur die ervaring, interesse en gediplomeerd is. 

Heb je personeel nodig voor sportevenementen, sportverenigingen, kampen of een clinic? Neem contact op voor de meest relevantie opties.  

De eigenschappen die de pedagogisch instructeur met zich meebrengt zijn komen uit onze visie en missie. Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen de sport specifieke sportinstructeurs voor werken hun expertise. Ze kunnen dieper de stof ingaan waardoor gevorderde trainingen en begeleiding passen bij deze dienst.

Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren instructeur die sport, spel en groei aanbiedt. 

Contact opnemen over het inhuren van een Pedagogische sportinstructeur?

Stuur je aanvraag naar sportinstructeur@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page