top of page

Sportdagen en events

Danny enthausiast voor de groep .jpg

Onze sportdagen en events

Ludios organiseert zelf ook events. Denk aan een sportdag, sportinstuif, sportevenement, teambuilding uitjes en zelfs materiaalverhuur. Met Ludios ontvang je een volledige service. Van voorbereiding, concept, uitvoering en afronding. Wij werken en denken met je mee! Wij zijn niet bang om het wiel opnieuw uit te vinden en komen met een uniek programma en de leukste sport en spel activiteiten. +50 activiteiten waar je uit kan kiezen voor elke doelgroep.

Sportinstuif

LUDIOS-152_edited.jpg

Een Ludios sportinstuif, ideaal voor laagdrempelige evenementen waar kinderen/scholieren zelf bepalen wanneer, met wat en hoe ze meedoen. De uitstalling van onze activiteiten spreken direct aan tot de verbeelding waardoor het enthousiasme groeit en participatie hoog is! Het verschil tussen een instuif en sportdag is dat bij een instuif geen programma klaar ligt (of enkel voor een bepaald gedeelte). De activiteiten staan klaar en deelnemers kunnen hier zelf bij aansluiten. Op elke activiteit hebben we een Ludiosser staan die het begeleidt. 

De sportinstuif kan georganiseerd worden op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen. Naast de voorbereiding en planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van de sportinstuif. Zo is een sportinstuif bij Ludios een full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei.

Voor een aanvraag of meer informatie over een sportinstuif

Stuur je aanvraag naar events@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page