De pagina voor Ludiossers

Ludios is het platform voor werken in de sport, gemaakt door en voor alle sportprofessionals! Benieuwd? Check deze pagina!

Félice_Hofhuizen.Klimpark.juli.2020-12.jpg

Laat ons onszelf even voorstellen!

Wij zijn Ludios. Een op en top sportbedrijf!

Wij willen alle sportprofessionals een passend platform bieden. Wij gaan een arbeidsmarkt creëren voor alle sportprofessionals van Europa onder het eigen merk Ludios. Als sportbedrijf zijn wij een dynamische organisatie, wij maken ons hard voor plezier, geluk en vriendschap. Door ons te richten op sport, spel en groei in al onze werkzaamheden.

Wij zijn uitgesproken ambitieus en doen het samen, ‘Teamwork’ is key. Wij durven te pionieren en het wiel opnieuw uit te vinden. Waarom? Omdat de sportarbeidsmarkt wel een upgrade mag gebruiken en die heet Ludios. Wij willen dat jij als Sportprofessional een passende baan/salaris (zeg maar carrière) hebt voor het verschil dat je elke dag maakt!

Ludios is een sportbedrijf en is opzoek naar bevlogen sportprofessionals. Ben jij dat? Wordt onze collega!

 

Wat je verder van ons moet weten

Wat zijn wij voor een team?

Bij Ludios zijn wij één team. Wij als sterke en flexibele individuen zijn wij sterker in teamverband. Wij vertrouwen elkaar, zijn betrokken bij alles wat er binnen Ludios gebeurt en durven te pionieren

Wij luisteren naar elkaar en hebben sterke waarden. Uit een onderzoek onder onze Ludiossers bleek dat wij als team waarde hechten aan plezier, geluk, vriendschap, vrijheid en uitdaging!

Benieuwd waar wij dit allemaal in uiten? Check onze updates!

83,4%

van de Ludiossers geeft Ludios een

 8 of hoger!

 

Ludios updates

21 april 2022

Wekelijkse Ludios spellen zijn nu vindbaar en live!

Bekijk onze spellen pagina voor leuke wekelijkse spellen om aan te bieden bij jouw op locatie! Denk daarbij aan laagdrempelige sport en spel activiteiten die gegarandeerd een hit zijn. Scrol omlaag voor deze leuke activiteiten!

12 februari 2022

De eerste pilot voor kinderfeestjes was een groot succes!

Zaterdag 12 februari werd de eerste Ludios Pokemon kinderfeestje gegeven.

18 kinderen stonden klaar om uitgedaagd en vermaakt te worden door zich volledig te verhullen in het Ludios Pokemon thema..

21 januari 2022

Wij hebben een new Brand identity! 

De website heeft al een frisse look gekregen. Onze Ludiossers hebben nieuwe outfits. Ludios is hard op weg om strak, professioneel en als een hecht team het nieuwe jaar in te gaan. Much more to come, stay tuned.

03 januari 2022

Wij zoeken Sportinstructeurs! 

Solliciteer in de regio Leiden, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Zaanstreek en Hoofddorp. Ludiossers die iemand recruteren ontvangen een bonus! Vraag hiernaar bij je regiomanager.

Kopie van LUDIOS-Personeelsfeest 26-03-2022-06634.jpg

Ludios sport & spellen

Een greep uit geslaagde sport- en spelactiviteiten van onze medewerkers. 

Wekelijks nieuwe spellen die uitdagen en makkelijk toepasbaar zijn voor alle leeftijdscategorieën.

Ludios

Sport, Spel & Groei

het platform voor een passend sport en spel aanbod