top of page

Sportdagen en events

Danny enthausiast voor de groep .jpg

Onze sportdagen en events

Ludios organiseert zelf ook events. Denk aan een sportdag, sportinstuif, sportevenement, teambuilding uitjes en zelfs materiaalverhuur. Met Ludios ontvang je een volledige service. Van voorbereiding, concept, uitvoering en afronding. Wij werken en denken met je mee! Wij zijn niet bang om het wiel opnieuw uit te vinden en komen met een uniek programma en de leukste sport en spel activiteiten. +50 activiteiten waar je uit kan kiezen voor elke doelgroep.

Materiaal verhuur

IMG_0668_edited.jpg

Ben jij (samen met ons) bezig voor het opzetten van een waanzinnig event of sportdag. Of, organiseer jij zelfstandig iets en je wil gebruik maken van Ludios materiaal? Dan kunnen wij je absoluut helpen. Wij hebben met Ludios een materiaal depot voor te gekke sport- en spelactiviteiten. Zo hebben we voldoende materialen voor balsporten, sportdagen en unieke activiteiten als springkussens, slackline, lasergames en zelfs een schaatsbaan! 

Neem contact met ons op voor de samenwerking! Wij helpen graag iedereen die sport, spel en groei wil aanbieden en daarmee mensen in beweging brengt. Werken in en met sport is het mooiste dat er is, wij helpen je graag! 

Heb je naast materiaal/activiteiten ook een sportinstructeur nodig die dit voor je opzet, begeleidt en opruimt? Maak dit duidelijk bij je aanvraag!

Voor alle onderstaande clinics hebben wij ook materiaal dat gehuurd kan worden!

Voor een aanvraag of meer informatie over materiaal verhuur

Stuur je aanvraag naar events@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page