Overige diensten

IMG_0990_edited.jpg

Gymlessen

Op korte termijn vervanging nodig van je gymdocent? Wij brengen je (ALO-)opgeleide sportinstructeurs die multi-inzetbaar zijn. Zo kunnen de gymlessen op jouw school gewoon doorgaan en blijven de kinderen in beweging.

LUDIOS-152.jpg

Sportclinics

Op zoek naar een waardevolle op- of aanvulling van je lesprogramma? Wij bieden een reeks sportclinics waarin kinderen kennismaken met unieke activiteiten. Als dagje uit of gewoon bij jou op locatie. Voor alle leeftijden!

LUDIOS-95 (1).jpg

Kinderfeestjes

Ben jij opzoek naar een sportief kinderfeestje voor je zoon of dochter? Wij staan klaar om zijn/haar verjaardag om te toveren in een sportief feestje! Wij hebben een groot scala aan verschillende sport -en spel activiteiten, zo kunnen wij een kinderfeestje op maat aanbieden.

Flyer 1, achterkant.png

Voetbalkamp

Op dinsdag 17 en woensdag 18 augustus is het weer zover, Ludios organiseert haar tweede voetbalkamp bij RKDES te Kudelstaart. Doe jij al mee? Meld jouw kind of jezelf nu aan!

Website Eindkampen foto.png

Eindkampen

Wil jij dat de kinderen uit groep 8 de basisschool op een onvergetelijk manier afsluiten? Neem even een kijkje bij ons aanbod voor  eindkampen! Wij zorgen voor geweldige eindkampen op het strand, in het bos of in het thema van de Olympische spelen!

Ludios Online

Benieuwd wat je thuis allemaal aan activiteiten kan ondernemen? Bekijk onze Ludios Online video's voor de leukste sporten en spellen die jij met alledaagse materialen kan doen.