top of page

Peutergym

IMG_5202.heic

Ludios peutergym!

Met het aanbieden van peutergym stimuleert Ludios spelenderwijs de algehele ontwikkeling van peuters (2,5 tot 4 jaar). Het is wetenschappelijk bewezen dat de hersenen van kinderen tot 5 jaar volop in ontwikkeling zijn. In deze leeftijdscategorie is het belangrijk om de motorische ontwikkeling te bevorderen en de kinderen klaar te stomen voor het basisonderwijs!

De lessen

Untitled design (4) (2).png

Tijdens de tiendelige lessenreeks worden de kinderen aan de hand van een meeslepend verhaal en animaties meegenomen over de hele wereld en komen zij zes verschillende dieren tegen. Elk dier is gespecialiseerd in één van de volgende motorische vaardigheden: Balans, rennen, rollen, klimmen, springen/landen en gooien/vangen. Herhaling van een vaardigheid is enorm belangrijk om die goed te ontwikkelen en daarom komt elke vaardigheid in vier van de tien lessen voorbij. Hierdoor is een steile leercurve op het vlak van deze motorische vaardigheden te zien bij de kinderen.

De lessenreeks is wetenschappelijk onderbouwd, doordat er onderzoek gedaan is naar de cognitieve, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling bij peuters. 

Koda de keizerpinguïn is binnekort jarig en wilt dat al zijn dierenvrienden van over de hele wereld naar zijn feestje komen. Maar Koda kan helaas niet vliegen, daarom gaat hij met een parachute langs al zijn vriendjes. Hij begint in Zuid-Europa. Hier leeft Floki de Flamingo. Floki is heel goed in balanceren. Koda wilt dit ook leren, dus Floki laat hem even zien hoe het moet! Met de parachute vertrekken ze samen naar Afrika, op bezoek bij Chico de Cheetah. Chico is heel snel en gaat Koda leren rennen. Op naar Azië, hier zit Raf de reuzenpanda hoog in de bomen. Raf kan heel goed rollen en kan niet wachten om dit aan Koda te leren. Nog drie vriendjes te bezoek. De volgende bestemming is bij Koos de Koala in Australië. Koos kan heel goed klimmen en wilt met Koda zo hoog mogelijk in de bomen klimmen. Vanuit de boom springen ze in de parachute en komen ze aan in Noord-Amerika. In de kou wacht hier Puck de poolhaas. Woow, wat kan zij goed springen zeg! Al springend en met de parachute vertrekken de vrienden naar Zuid-Amerika. Kijk eens, hier is Skip de slingeraap! Skip kan heel goed gooien en vangen. Alle vriendjes zijn bij elkaar en zijn klaar voor het verjaardagsfeest van Koda!

afscheidsles animatie keynote.001.jpeg

Meld je snel aan,
ga naar onze app! 

Stap 2:
Vul het aanmeldformulier in en maak jouw account. Vervolgens kan je via de app inloggen.

Stap 3:
Welkom op jouw dashboard. Hier vind je jouw geboekte lessen, kan je producten kopen of de planning bekijken.

Stap 4:
Ga naar de shop. Koop een product wat bij jou past. Heb je een product gekocht? Dan kan je nu de lessen inboeken.

Stap 5:
Ga naar de planning en reserveer de les die jij wilt boeken voor jouw kind.

Stap 6:
Klik op de les die jij wilt boeken. Kijk hoeveel deelnemers er al aanwezig zijn en meld jouw kind aan voor de les. Hierna is de reservering definitief.

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page