top of page

Sportdagen en events

Danny enthausiast voor de groep .jpg

Onze sportdagen en events

Ludios organiseert zelf ook events. Denk aan een sportdag, sportinstuif, sportevenement, teambuilding uitjes en zelfs materiaalverhuur. Met Ludios ontvang je een volledige service. Van voorbereiding, concept, uitvoering en afronding. Wij werken en denken met je mee! Wij zijn niet bang om het wiel opnieuw uit te vinden en komen met een uniek programma en de leukste sport en spel activiteiten. +50 activiteiten waar je uit kan kiezen voor elke doelgroep.

Sport evenement

LUDIOS-50.jpg

Je hebt veel verschillende evenementen. Van grootschalige tot kleine events, ze hebben een ding met elkaar gemeen en dat is dat ze zijn gericht op een bepaalde beleving. Bij deze evenementen zouden sport en spel activiteiten een extra participerende / mengende factor kunnen zijn op je evenement. De aanvulling van sport en spel op je evenement kan een grotere doelgroep trekken en de duur van hun verblijf verlengen. Hierdoor blijven ze langer binnen bereik voor je beleving en event. Ga voor een blijvende indruk door Ludios sport en spel activiteiten te geven Al onze activiteiten zijn gericht op sport, spel en groei van lichamelijke, sociale of cognitieve ontwikkelingen. 

 

Ludios kan een sportevenement organiseren of bijdragen aan een bestaand evenement. Het evenement kan georganiseerd worden op een locatie naar keuze. Op eigen terrein, op openbaar terrein of in de bossen en duinen. Naast de voorbereiding en planning staan we met de uitvoering met een team vol Ludiossers. Dit zijn allemaal sportinstructeurs met ruime pedagogische lesgeef ervaring. Zij begeleiden de sport en spel activiteiten voor het veilig en uitdagend bewegen. Ook zorgen deze knappe koppen voor het opzetten en opruimen van het sportevenement. Zo is een evenement bij Ludios een full service dienst waarbij wij graag je verwachtingen overtreffen. Zowel in de samenwerking als de dag zelf zijn onze Ludiossers echte teamplayers, flexibel en transparant. Wij staan voor sport, spel en groei. 

Voor een aanvraag of meer informatie over een sport evenement

Stuur je aanvraag naar events@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page