top of page

Gymleraar

IMG_1327.jpg

Onze gymleraren

Ludios gymleraren, de mannen en vrouwen die het verschil maken. Een Ludiosser is flexibel inzetbaar, proactief en maken de verwachtingen waar. Zorg ervoor dat je ons volledig brieft door de belangrijkste behoeftes kenbaar te maken. Zo gaan we voor een transparante en succesvolle samen werking die vele jaren mag standhouden!

Lees alles over onze gymleraren hieronder.

Detachering

LUDIOS-8_edited.jpg

Gymleraren voor jouw organisatie nodig? Flexibel per uur of vaste uren per periode, half jaar of heel schooljaar? Met gymdocenten van Ludios heb je altijd een ALO afgestudeerde vakdocent voor de groep. Wij gaan door volgens het huidige vakwerkplan of komen met eigen gevarieerd lesaanbod, net waar de behoefte naar is. We detacheren op dit moment op meer dan 400 locaties Ludiossers (dit zijn naast gymleraren ook sportinstructeurs). Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar vanaf een paar uur per week.

Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen onze werknemers voor werken in hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee.

 

Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren medewerker die sport, spel en groei aanbiedt. ​

Contact opnemen over het inhuren van een gymleraar?

Stuur je aanvraag naar gymleraar@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page