top of page
LUDIOS-40_edited.jpg

Sportinstructeur

Onze sportinstructeurs

Ludios sportinstructeurs, de mannen en vrouwen die het verschil maken. Een Ludiosser is flexibel inzetbaar, proactief en maken de verwachtingen waar. Zorg ervoor dat je ons volledig brieft door de belangrijkste behoeftes kenbaar te maken. Zo gaan we voor een transparante en succesvolle samenwerking die vele jaren mag standhouden!

Lees alles over onze sportinstructeurs hieronder.

Sportclinics

Plezier_edited.jpg

Sportinstructeurs nodig die jouw organisatie vooruit helpen? Ludios is een op en top sportbedrijf met 200+ medewerkers die werken in en met sport. Heb jij een waardevolle toevoeging nodig voor je team? Iemand die sport, spel en groei kan aanbieden aan verschillende doelgroepen en met verschillende doelstellingen? Exact gericht op de behoefte van jouw organisatie en doelgroep. Voor pedagogische, sportspecifieke of clinic doeleinden? 

Say no more! 

Ludiossers zijn teamspelers, flexibel, betrokken en transparant. Met al onze diensten kiezen de sport specifieke sportinstructeurs voor werken hun expertise. Ze willen werken met de doelgroep en hebben hier affiniteit mee.

Je ontvangt dus altijd een gemotiveerde en ervaren instructeur die sport, spel en groei aanbiedt. 

Vraag naar de mogelijkheden voor een geschikte kandidaat. We vertellen je er graag meer over via de telefoon of gesprek in persoon. 

 

Wij staan op +450 locaties in Nederland 

Contact opnemen over het inhuren van een Pedagogische sportinstructeur?

Stuur je aanvraag naar sportinstructeur@ludios.nl

Lees meer

Ludios

Sport, Spel & Groei

Het platform voor een passend sport en spel aanbod

bottom of page